Sivut

18.3.2015

           Sinikeltainen Rauma, Rauman Lukko välierissä.

     No nii! Vähän erilaista tekstiä nyt. Kävin tossa päivällä torilla ja tuli seurattua kun noita Lukon värejä alkoi imestymään, katukuvaan ja kauppoihin. Niitä näkyi levittävän kaikenkirjavaa porukkaa oli nuorta ja myös "papparaisia", mukana totesin olevan myös ainakin yhden myyntipäällikkönkin Lukosta. Se oli innokasta talkoohenkistä puuhaa. Ajattelin siinä että ollaan me Raumalaiset mahtavia tässä jääkiekkohulluudessamme. Sit sen yhden ravitsemusliikkeen ohi kävellessäni, huomasin muutaman pelimiehen olevan ruokailemassa yhdessä, (tunnistin ne Villen hymystä) oli varmaan mukavaa ja yhteisöllistä nautiskellessa yhdessä ja rentoutua, ennen huipennusta.
    Menin siitä kantakahvilaani nauttimaan "päiväkaffetta" siinä istuskellessani ja tätä kiekkokevättä ja sinikeltaista Raumaa miettiessäni, sain ajatuksen että kannanpa minäkin Raumalaisena korteni kekoon tässä kiekkobuumissa. Mulla on muutama Raumankielinen ja Lukkoakin sivuava "Huoneentaulu" valmiina parin vuoden takaa. Eikun kirjoittamaan tsemppiä kannatajille ja pelaajille.
    Meillä Raumalaisilla kun on nuo värit saatu jo äidinmaidosta.


 
  Sentakia on myös "prillit" usein säätyneet omalle väritaajuudelle. Ja niinhän se pitääkin, hyvä näin.



  Nii i, taas on kevät tulossa ja pitkälle pitäis mennä, mutta on kentällä muitakin värejä, eikä se helppoa tule olemaan. Menee miten menee, me Raumalaiset tiedämme väreistä ainakin tämän verran.



 Aika mukavaa tää kevät taas on, onneksi siihen kuuluu myös nää pelit. Varsinkin kun on meidän Lukkokin mukana. Pakeille vähän lisää voimaa ja hyökkääjille toivon et se "jyvä" löytyis vähän paremmin. Et ei tarvi niin paljon tehdä hommia yhden maalin takia, hommiahan te kyllä teette! Ei se "pömön" tekeminen niin vaikeeta ole. Kannattajille ja Raumam Bojille sanoisin että pitäkää hauskaa ja kannustakaa, tää on taas karnevaaliaikaa, nauttikaa niinkauan kun sitä kestää. Rauma ja pelimiehet, tehdään tästä niin vakuuttava kevät että pitää paikkansa tää viimeinen.



                                                                                                           Palataan asiaan Matso. 

Ei kommentteja: